Τρόποι παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α) απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.alfakatharistika.gr με το ηλεκτρονικό καλάθι αγορών.

β) με τηλεφωνική επικοινωνία στο 0030 2310 624 248 ή 0030 6973 047 270 ή 0030 6986 107 246 αφού έχετε περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχετε επιλέξει τα προϊόντα και τις ποσότητες που θέλετε.
Διαθέσιμες ώρες τηλεφωνικής παραγγελίας:
Δευτέρα – Παρασκευή : Ωράριο καταστημάτων

γ) μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας στη διεύθυνση του e-mail μας για να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα και τις ποσότητες που επιθυμείτε, καθώς και τη διεύθυνση που θέλετε τα προϊόντα να αποσταλούν. Εμείς θα σας απαντήσουμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος των προϊόντων, καθώς και τα έξοδα αποστολής.

Μπορείτε στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας και να πληρώσετε για τα προϊόντα με αντικαταβολή.

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε για την παραγγελία σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης, όπου αναφέρονται όλα τα στοιχεία της.
Η "Alfa Καθαριστικά" δεν ευθύνεται για μη τήρηση των υπολογισμένων χρόνων παράδοσης όταν οφείλονται σε καθυστέρηση της μεταφορικής εταιρείας ή σε φυσικά αίτια.