Τρόποι αποστολής

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ Courier ανάλογα την επιλογή σας και με επιλογή την πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση εάν το επιθυμείτε.

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολή με απλό ΕΛΤΑ Courier είναι από 1-3 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδος , 4-6 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις σε χώρες της Ευρώπης και 10-15 εργάσιμες ημέρες για χώρες εκτός ΕΕ.

Ο πελάτης δεν είναι υπεύθυνος για τον εκτελωνισμό και την πληρωμή πιθανών χρεώσεων από εισαγωγικούς φόρους ή τελωνειακές χρεώσεις. Όλα τα μεταφορικά είνα δωρεάν χωρίς να υπάρχουν έξτρα ή κρυφές χρεώσεις.

Η "Alfa Καθαριστικά" δεν είναι υπεύθυνη για την μη τήρηση των υπολογιζόμενων χρόνων παράδοσης όταν οφείλονται σε καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρείας ή σε φυσικά αίτια.

ΦΟΡΜΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το πακέτο σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Υπάρχει μια επιπλέον φόρμα συμπλήρωσης για να δώσετε διαφορετική διεύθυνση αποστολής από τη διεύθυνση χρέωσης.
Εάν η διεύθυνση που έχει δοθεί αποδειχθεί λάθος και το πακέτο επιστραφεί στην εταιρεία ως μη παραδοτέο, ο πελάτης πληρώνει για την εκ νέου αποστολή ή έχει την επιλογή να ακυρώσει την παραγγελία και να λάβει επιστροφή χρημάτων για την αγορά του, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής.