Συνεργασίες

Η εταιρία μας ασχολείται με τον χώρο των υλικών καθαρισμού για 2 δεκαετίες εισάγοντας στην Ελλάδα τα πιο εύχρηστα και πρακτικά εργαλεία καθαρισμού σε προσιτές τιμές για τον Έλληνα επιχειρηματία.

Με την νέα τεχνολογία των υφασμάτων με μικρό ίνες η εταιρία μας σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής υλικών καθαρισμού έχει σχεδιάσει ένα πανί το οποίο καθαρίζει με σκέτο νερό ή υγρό πιάτων, χωρίς ξέβγαλμα, ή απλώς γυαλίζει τις σκονισμένες επιφάνειες. Είναι κατάλληλο για όλες τις ανοξείδωτες, ξύλινες, γυάλινες, μεταλλικές και άλλες επιφάνειες, προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα σε πλακάκια (με ένα πέρασμα εξαφανίζει τα άλατα), είδη υγιεινής, ανοξείδωτα, ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις, σπιτικά, οθόνες υπολογιστών, έπιπλα, κρύσταλλα, καθρέπτες, τζάμια, κουφώματα, σε όλα τα εξωτερικά & εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου, ενώ μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει το δέρμα.

Ζητάμε λοιπόν την ευκαιρία να σας συστήσουμε και να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα του πανιού στους χώρους εργασίας σας όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, βανζινάδικα, πλυντήρια αυτοκινήτων, κομμωτήρια, ινστιτούτα, κέντρα περιποίησης. Προσφέρει μεγάλη οικονομία και ευκολία στα συνεργεία καθαρισμού.

Σας συνιστούμε μια δοκιμή ενός καθοριστικού πανιού στις πραγματικές διαστάσεις του τελικού προϊόντος και σας προσκαλούμε να το δοκιμάσετε και να ενθουσιαστείτε.

Καθαρίζουμε οικολογικά. Καθαρίζουμε εσωτερικές επιφάνειες όπως και την εξωτερική. Το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι κατασκευάζεται σε τέσσερα χρώματα πορτοκαλί, μπλε, γκρι, και κίτρινο όπως επίσης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά υφάσματος. Μέγεθος 60 εκατοστά επί 40 εκατοστά. Σύνθεση 80% polyester 20% polyamid. Πλέξιμο μικροϊνες σε σχήμα ρόμβου 360GSΜ.

Σας ενημερώνουμε ότι παραγγελία χονδρικής θεωρείται από 10 τεμάχια και άνω.
Η παράδοση γίνεται με κούριερ αντικαταβολή, με χρέωση της εταιρίας μας. Ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολή.